Мини челни товарачи

Мини челен товарач MULTIONE 10 SERIES

MultiOne 10 SERIES - впечатляваща товароподемност, невероятна скорост, изключителна сила на изтласкване. MultiOne 10 SERIES е най-добият в класа на съчленените мини товарачи. Проектирани и произведени от компоненти с високо качество, новата серия на MultiOne запазва основните характеристики на артикулираните мини товарачи. Тези машини предлагат решения, които никой друг не може да осигури, с изпълнения и взможности превъзхождат всеки друг  мини челен товарач на пазара. Това е мини товарач, който покрива всички критерии за успешно представяне на изискваните от професионалистите днес качества.
Предимства на MultiOne 10 SERIES: Просторен и модерен дизайн на шасито; Вградени тежести; Производителност от висок клас;

НАЙ МОЩЕН В СВОЯ КЛАС:
Не всички мини товарачи са създадени по същия начин като MultiOne, които предлагат изумителна функционалност. Невероятно е каква тежест може да вдигне тази компактна машина и как може да маневрира в тесни пространства. Благодарение на високото качество на всеки компонент, непрекъснатият контрол на качество на всеки аспект при процеса на проектиране, и цялостното тестване на хидравличните помпи и моторите, всеки MultiOne ще увеличи продукцията при какъвто и да е работен режим и с каквото и да е оборудване.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ:
Идеята на MultiOne е да предложи една многофункционална машина за работа, която може да увеличи производителността при намаляване на разходите. С повече от 170 вида оригинално оборудване MultiOne може да се превърне в косачка или мотокар, компактен трактор и да бъде използван в много сфери на работа. MultiOne може да извършва работата на почти всяка машина, без да губи своята уникална характеристика: да бъде мощна машина с компактни размери.

МОЩНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ:

MultiOne се отличават със здраво шарнирно шаси, което подобрява баланса и цялостната стабилност при постоянно натоварване и при всякакви обстоятелства. Всички компоненти на MultiOne са проектирани и тествани, за да се гарантира висока якост, надеждност и лесна поддръжка. Рамка за безопасност ROPS, FOPS защита, лява предпазна преграда за оператора и други вградени устройства за безопасност, осигуряват пълна защита на оператора.

НАДЕЖДНОС И ИНОВАЦИИ:

Дизайнерската визия на MultiOne има за цел да представи най-доброто решение в този клас, по отношение на надеждност и иновация. Спазването на вътрешните стандарти за високо качество са в центъра на MultiOne дизайна.

PrintОтпечатай SendИзпрати на приятел
МоделMULTIONE 10 SERIES

Подобни продукти

Прикачен инвентар за мини челни товарачи Multione Прикачен инвентар за мини челни товарачи Multione Multione
Мини челен товарач Multione 1 SERIES Мини челен товарач Multione 1 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione 2 SERIES Мини челен товарач Multione 2 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione 5 SERIES Мини челен товарач Multione 5 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 6 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 6 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 7 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 7 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 8 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 8 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione GT SERIES Мини челен товарач Multione GT SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 9 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 9 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione SD SERIES Мини челен товарач Multione SD SERIES Multione
Сенообръщач Tinaz Сенообръщач Tinaz Tinaz
Роторни двудискови косачки Tinaz Роторни двудискови косачки Tinaz Tinaz

© 2018 Animex.bg - Всички права запазени

Онлайн каталог от Web Fusion