Начало Нова техника Трактори NEW HOLLAND New Holland TDD

New Holland TDD BlueMaster

Доказаната серия на New Holland TDD Bluemaster, която e усъвършенстване през годините, е незаменима за селскостопанските производители от среден клас. С обновения си дизайн на кабината, каросерията и двигател с мощност от 110 к.с., ви се предлага клас трактор от ново ниво. Със своите скорости 12 напред/12 назад ви се дава възможност да извършвате много различни селскостопански дейности. Серията New Holland TDD Bluemaster ще продължи да бъде единственият универсален помощник в малките и средни ферми. За да се постигне максимална ефективност на двигателя и охлаждащата система, виско вентилатора се използва във всички модели от серията TDD Bluemaster. Новият дизайн на тракторите New Holland TDD не само изглежда добре, а е и перфектното съчетание на комфорт и практичност.

3.9 L обем на двигателя

65 -110 hp максимална мощност

4 100 kg тегло

Акценти Модели
Запитване

Акценти

интегриран лост за посоката

Изключително улесненото управление на трактора се гарантира от монтирания на волана лост за смяна посоката на движение. При моделите TD100D и TD110D лоста е Power Shuttle, като с него се намалява умората и улеснява работата особено при използване на челен товарач.

директно задвижване на ВОМ

ВОМ-ът на TDD е задвижван и синхронизиран директно от двигателя, намалявайки загубата на мощност, същевременно се увеличава надежността при работа на полето. Гамата New Holland TDD включва традиционните 540 и 540 ЕCO, който значително намалява консумацията на гориво.

интегриран челен товарач

Опитът ни показва, че винаги е по-добре оперативното използване на машината да бъде съобразено в проектирането и оформянето на дизайна ѝ, а не да я приспособяваме след това. Ето защо New Holland проектира новият TDD за използване с челен товарач, като се увеличава операционната точност и се намаляват загубите. В комбинация с ниските монтажни точки се подобрява и цялостната стабилност и сигурност.

Модели

New Holland TD110D
  • обем на двигателя 3.9 L
  • номинална мощност 110 к.с.
  • макс. въртящ момент 430 Nm
  • трансмисия Hydraulic Powershuttle
  • скорости 12х12
  • товароподемност на навесаната система 3 565 кг
  • тегло 4 100 кг