Начало Нова техника Автоматично водене, навигации FJ Dynamics Автоматично водене FJ DYNAMICS

FJDynamics автоматично водене

FJDynamics е глобална компания развиваща системите за автоматично водене, роботиката и изкуственя интелект, като разполага със съвременно производство и зелени енергийни решения. Тя има научни и производствени центрове в Китай, Швеция, Холандия и др., за по-точно и комплексно предоставяне на решения за автономно управление в областта на селското стопанство, пристанищната и минната индустрия.

Навигационната система на FJDynamics за автоматично управление, базирана на Android за лесна и интуитивна работа, може да се инсталира на всеки един трактор, осигурявайки прецизно и стабилно управление по зададени критерии. Системата може да бъде надградена до функционалност - ПЪЛНА АВТОНОМНОСТ НА ТРАКТОРА, осигуряваща както стабилно и точно управление, така и променливо ускорение, използване на спирачка, съединител, скорости и зададени последователности от действия. 

 

10.1",HD,IP65 тъч дисплей

GPS,GLONASS,BDS,4G,RTK работни сигнали

автоматичен режим на водене

GLNSS,4G,RTK,радио антени

Android ОС

Акценти Модели Галерия
Запитване

Акценти

собствена RTK базова станция

Използването на собствена RTK базова станция ГАРАНТИРА точност БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ.

прецизност

Изключителна прецизност на автоматично водене, с точност до 2,5 см, при сеитба, пръскане и торене. За постигане на точност от 2,5 см се изплзва или вградения в дисплея 4G модем със SIM карта, или включената в комплекта базова станция.

интуитивност

Благодарение на своя 26.0 см широкоекранен дисплей, FJDynamics осигурява лесен контрол на всички задачи, които се извършват на полето, без значение от големината на прикачения инвентар. Софтуерът е разработен въз основа на операционната система Android, за улесняване използването му както от начинаещи, така и от напреднали земеделци.

функционалност

С автопилота FJDynamics осъществяваме прецизно всяка земеделска дейност, без значение от местопложението, типа посева и вида машина. Подсигуряване на всички операции с актуални карти и навигационни линии, благодарение на лесния трансфер на данни от полето към офиса в реално време.