Начало Нова техника Балопреса за правоъгълни бали NEW HOLLAND New Holland BigBaler 870 Plus

New Holland BigBaler 870 Plus

New Holland води секцията на "Big Baler" повече от 25 години, представяйки редица иновативни първенци, които са революционизирали балирането на големи бали в цял свят.
Върховно балиращо преживяване се гарантира с всички посвеи и във всички ферми.
Люцернени и фуражни задачи, бизнеса с биомаса и широко спектърно обработване на земя всичко това ще бъде поле на изява на новите "Плюс" модели, които имат с 80 см по-дълга камера на балиране и предоставят непрестанно най-високо качестово на балите с до 100% по-голяма плътност.

1.96 м. ширина на подбирача

80/70 см размер на балата

109 - 136 к.с./80 - 100 kW необходима мощност

Акценти Модели Галерия
Запитване

Акценти

Интуитивен контрол на плътността

Плътността на завършените бали се следи непрекъснато чрез тристранно регулиране на плътността. Тази система комбинира отчитането на сензора от завършените бали, с непрекъснат мониторинг на натоварването на буталото, ако се промени, плътността на балата също се променя, а хидравличното налягане върху страничните врати и горната шина на камерата се настройва автоматично, за да възстанови равномерната бала производство.

Равномерен добив и усещане за влага

Серията от балопреси на BigBaler са проектирани с дизайн с прецизни земеделски характеристики. Информацията за теглото и влажността на балите се актуализира непрекъснато и се показва на монитора IntelliView ™ IV. Тези данни могат да бъдат съхранени, изтеглени и анализирани с софтуер за прецизно земеделие PLM® Connect за прецизно земеделие, за да се създадат точни карти на добивите. Те могат да се използват за фина настройка на входните данни, за да се увеличат добивите и да се минимизират входящите разходи.

Плаващ през полето, летящ по пътя.

BigBlers ще работят в най-различни среди - от най-големите обработваеми площи, при които намаляването на уплътняването на почвата е от първостепенно значение, до малките полета и криволичещи селски платна, което означава, че безпроблемният транспорт е задължителен. Гамата се отличава с голямо разнообразие от опции за оси и гуми, които отговарят на ограничението за транспортна ширина от три метра.

Високоефективна система CropCutter ™

Прочутият модел W на ротора в системата CropCutter ™ гарантира равномерно разпръскване на силата на рязане за плавно действие и равномерно изпълнение. Дизайнът разделя необходимата мощност по равно на двете половини на ротора, и осигурява равно разпределение на реколтата, за да съответства на ширината на приемната камера за предварително компресиране за еднаква плътност. Могат да бъдат избрани две дължини на рязане: среден разрез от 8 см, който е идеален за наслойка, или фин разрез от 4 см за силаж, фураж и приложения на биомаса.

Отлично рязане с Packer Cutter

Packer Cutter предлага най-добрата гъвкавост при балиране. Налични при моделите BigBaler 870 Plus и 890 Plus, три вилици за пакетиране с шест двойни зъби ефективно пренасят реколтата от подбирача MaxiSweep ™ в камерата за предварително компресиране. Когато се изисква отрязване, на разположение са шест ножа и автоматично се захващат от кабината, за да подобрят значително плътността и хранителната стойност на силовите бали.

Стандартна обработка за директен поток

Стандартната система за обработка разполага с две или три манивели, като всяка манивела има два или три пръста. Не се нарязва, дълга неразрязана слама или сено се подава директно в камерата за свободен прах или фураж, идеален за добитък

Модели

870 Plus Standard
  • ширина на подбирача 1.96 м.
  • размер на балата 80/70 см
  • необходима мощност 109 к.с./80 kW
870 Plus Packer Cutter
  • ширина на подбирача 1.96 м.
  • размер на балата 80/70 см
  • необходима мощност 116 к.с./85 kW
870 Plus Cropcutter™
  • ширина на подбирача 1.96 м.
  • размер на балата 80/70 см
  • необходима мощност 136 к.с./100 kW