Начало Нова техника Балопреса за правоъгълни бали NEW HOLLAND New Holland BigBaler 1270 Plus

New Holland BigBaler 1270 Plus

New Holland води секцията на "Big Baler" повече от 25 години, представяйки редица иновативни първенци, които са революционизирали балирането на големи бали в цял свят.
Върховно балиращо преживяване се гарантира с всички посвеи и във всички ферми.
Люцернени и фуражни задачи, бизнеса с биомаса и широко спектърно обработване на земя всичко това ще бъде поле на изява на новите "Плюс" модели, които имат с 80 см по-дълга камера на балиране и предоставят непрестанно най-високо качестово на балите с до 100% по-голяма плътност.

2.23 м. - 2.35 м. ширина на подбирача

120/70 см. размер на балата

122 - 150 к.с./90 - 110 kW необходима мощност

Акценти Модели Галерия
Запитване

Акценти

СТАНДАРТНА ОБРАБОТКА ЗА ДИРЕКТЕН ПОТОК

Стандартната система за обработка разполага с две или три манивели, като всяка манивела има два или три пръста. Не се нарязва, дълга неразрязана слама или сено се подава директно в камерата за свободен прах или фураж, идеален за добитък

ВИСОКОЕФЕКТИВНА СИСТЕМА CROPCUTTER ™

Прочутият модел W на ротора в системата CropCutter ™ гарантира равномерно разпръскване на силата на рязане за плавно действие и равномерно изпълнение. Дизайнът разделя необходимата мощност по равно на двете половини на ротора, и осигурява равно разпределение на реколтата, за да съответства на ширината на приемната камера за предварително компресиране за еднаква плътност. Могат да бъдат избрани две дължини на рязане: среден разрез от 8 см, който е идеален за наслойка, или фин разрез от 4 см за силаж, фураж и приложения на биомаса.

ПЛАВАЩ ПРЕЗ ПОЛЕТО, ЛЕТЯЩ ПО ПЪТЯ.

BigBalers ще работят в най-различни среди - от най-големите обработваеми площи, при които намаляването на уплътняването на почвата е от първостепенно значение, до малките полета и криволичещи селски платна, което означава, че безпроблемният транспорт е задължителен. Гамата се отличава с голямо разнообразие от опции за оси и гуми, които отговарят на ограничението за транспортна ширина от три метра.

РАВНОМЕРЕН ДОБИВ И УСЕЩАНЕ ЗА ВЛАГА

Серията от балопреси на BigBaler са проектирани с дизайн с прецизни земеделски характеристики. Информацията за теглото и влажността на балите се актуализира непрекъснато и се показва на монитора IntelliView ™ IV. Тези данни могат да бъдат съхранени, изтеглени и анализирани с софтуер за прецизно земеделие PLM® Connect за прецизно земеделие, за да се създадат точни карти на добивите. Те могат да се използват за фина настройка на входните данни, за да се увеличат добивите и да се минимизират входящите разходи.

Видимост през деня и нощта

360 ° осветителен пакет, предлаган с LED опция за всички модели Plus, е разработен, за да превърне нощта в ден и да поддържа производителността и лекотата на работа дори и в нощта.

Модели

1270 Plus Standard
  • ширина на подбирача 2.23 м.
  • размер на балата 120/70 см.
  • необходима мощност 122 к.с./90 kW
1270 Plus CropCutter™
  • ширина на подбирача 2.35 м.
  • размер на балата 120/70 см.
  • необходима мощност 150 к.с./110 kW