Начало Нова техника Рулонни балопреси NEW HOLLAND New Holland Roll-Belt 150

New Holland Roll-Belt 150

Над 235 000 балиращи машини Roll-Belt работят по целия свят в експертните ръце на фермери и изпълнители, за да донесат реколтата у дома. Последното поколение е настроено да предефинира рулонното балиране с усъвършенствана технология Roll-Belt, която може да увеличи капацитета с до 20% и плътността с до 5%. Нещо повече, операторите могат да избират между 150 см или 180 см максимален размер на балата, за да отговаря на техните индивидуални нужди.

2.00 м /2.30 м ширина на подбирача

90-150 см./ 120 см. диаметър/ширина на балата

Duckbill връзване

3330 кг. - 3715 кг. тегло

Акценти Модели Галерия
Запитване

Акценти

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КАПАЦИТЕТ

Капацитетът е увеличен с до 20% благодарение на преработения подбирач. Само си представете да изчистите всяко поле с 20% по-бързо или да вършите 20% повече работа всеки ден! Тази по-висока производителност означава, че повече реколти се балират при оптимални условия. Ролката за подпомагане на подаването прави всичко това възможно, фуниевото изрязване в ротора още по-ефективно. 

КАЧЕСТВО НА БАЛИТЕ

Сензорите за плътност от двете страни на камерата поддържат еднаква плътност и операторите могат да избират от колко плътна сърцевина се нуждаят. По-меките ядра са идеални за лесно хранене и когато балата трябва да „диша“, докато по-твърдата сърцевина създава отлични свойства за съхранение и работа. Безкрайните колани се управляват от мрежа от сензори, за да се гарантира, че те се разширяват само когато е достигната необходимата плътност, а тези плътни бали издържат на обширна работа с лекота. Освен това равномерното опаковане завършва пакета.

ЛЕСНА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ

Roll-Belt принадлежи на полето, а ефикасното обслужване и поддръжка означава, че вашата балопреса ще прекарва повече време в полето. Страничните и предните екрани от едната част означават, че операторите имат неограничен достъп до всички сервизни точки и подвижни части, за да поддържат балопресата във върхово състояние. Всички сервизни точки могат да бъдат достигнати от земята, а допълнителното мрежово съхранение подобрява автономността на пресата.

АБСОЛЮТНО УДОВОЛСТВИЕ ПРИ БАЛИРАНЕ

Операторите ще се насладят на дълги балиращи дни, тъй като балообработващата машина Roll-Belt е проектирана за тях. Технологията IntelliBale ™ позволява на балопресата да контролира движението на трактора напред: спира го, когато е готов за увиване на балата, повдига и затваря задната врата, когато балата е изхвърлена и след това дава сигнал за продължаване на балирането. Технологията за спускане на пода, която може да се управлява от кабината, заедно с функциите за контрол на плътността, както увеличават производителността, така и намаляват умората на оператора. Опционалната функция за реверсиране на хидравличния ротор допълнително намалява усилието, необходимо за балиране.

Нова ActiveSweep™ опция: идеална за работа при нежни култури

Предлага се както за Roll-Belt 150, така и за Roll-Belt 180, ActiveSweep е разработена от New Holland за прехвърляне на ожънатото директно от пикапа до балиращата камера за внимателна обработка. Идеална е за тези, които желаят да запазят дългите стъбла без да ги начупват, ActiveSweep е идеална за балиране на сено и слама, минимизира разходите при балиране, така да че може да се разопаковат по-лесно при хранене.

Дълга неразрязана слама и сено благодарение на системата SuperFeed™

 • Системата SuperFeed ™ гарантира равномерно подаване.
 • Гениалният дизайн не само разделя изискването за мощност по равно върху двете половини на ротора, но също така осигурява равномерно разпределение на реколтата.
 • 15 реда пръсти, всеки от които с три зъби, поддържат оптимална реколта.

Система CropCutter ™ с висока ефективност

 • 15 ножа гарантират супер фино нарязване
 • Доказаната конфигурация на "W" ротора осигурява равномерно разпределение на силата на рязане и гладко и равномерно изпълнение на рязане

Модели

150 ActiveSweep™
 • ширина на подбирача 2.00 м
 • диаметър/ширина на балата 90-150 см./ 120 см.
 • връзване Duckbill
 • тегло 3330 кг.
150 SuperFeed™
 • ширина на подбирача 2.00 м /2.30 м
 • диаметър/ширина на балата 90-150 см./ 120 см.
 • връзване Duckbill
 • тегло 3715 кг.
150 CropCutter™
 • ширина на подбирача 2.00 м /2.30 м
 • диаметър/ширина на балата 90-150 см./ 120 см.
 • връзване Duckbill
 • тегло 3715 кг.