Медия

ТЕЛЕСКОПИЧНИТЕ ТОВАРАЧИ MERLO, ПРЕДИМСТВА ?

02 Юли 2017
ТЕЛЕСКОПИЧНИТЕ ТОВАРАЧИ MERLO С РЕДИЦА ВАЖНИ ПРЕДИМСТВА ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ

телескопичен товарач Merlo

10.11.2016 г.

Телескопичните товарачи Merlo имат редица важни предимства пред конкурентните си брандове. Това е важно за стопаните, които са решили да инвестират в техника, която да бъде високопроизводителна, надеждна и чиято инвестиция да се изплати в кратък срок.


Просторна кабина с отлична видимост

Кабината притежава стандарти на безопасност Level II ROPS и FOPS. Благодарение на ниската точка на разположение на стрелата и надлъжно разположение на двигателя – е осигурена перфектна видимост за оператора във всички посоки. При някои от моделите на Merlo, кабините са с въздушно окачване за отличен комфорт по време на работа.


видимост от кабината


CS – Suspended cab – патентована система за окачване на кабината. Системата е уникална и е с вградени хидравлични и пневматични устройства за намаляване на вибрациите.


Dual control 

*сравнителна снимка с конкурентна марка:


Dual control – функция на джойстика за управление на реверса и движението на двата задвижващи моста, което при други марки не е обединено за работа с дясна ръка.

Няколко операции са обединени в един джойстик, което при конкурентни марки е разделено в два джойстика.

Лесно и интуитивно с един джойстик може да се извършват едновременно 5 работни операции, като отново в дясно разположената контролна колона се намират и цветните дисплей-монитори, които показват текущото състояние на работните операции и натоварването в различните компоненти на машината.

M CDC – Dynamic load control – динамичен контрол на теглото – (стандарт при Turbofarmer моделите).


dynamic load control Merlo
​Тази система е напълно интегрирана, която чрез цветен графичен дисплей илюстрира стабилността на машината, напречно и надлъжно, чрез графики и звуков сигнал.

Системата M CDC осигурява автоматично разпознаване на инвентара със сензор и последователно калибрира нейната работа съобразно специфичните товарни диаграми

Levelling System – система за корекция вградена в шасито, позволяваща на оператора да коригира позицията на машината при работа на неравни терени, осигурявайки пълно безопасност на оператора
Автоматичен ускорител (функция на джойстика)Максимална скорост на движение до 40 км/час


Система EDP (Eco Power Drive) стандарт, патентована система – дава 18% по-нисък разход на гориво чрез подбиране на правилен въртящ момент на двигателя при извършване на дадена операция при точно определени условия на работаХидростатична трансмисия CVTRONIC/ MCVTronic
Всички видове трансимисии при новите телескопични товарачи Merlo са електронно синхронизитрани с работата на двигателя и хидравликата, в зависимост от текущото натоварване на машината. Новите трансмисии подобряват динамиката на работните процеси, спирането, работата на хидравличните системи и др.
Load-sensing - Система със сензорен контрол на теглото

Това е една от най-важните иновации при телескопичните товарачи Merlo. Сензорната хидравличната помпа променя потокът на подованато масло, в зависимост от натоварването и подаването на газта от педала в кабината.

 Чрез сенсорната хидравлична помпа се позволява да се коригира хидравличната мощност поотделно, в зависимост от текущото състояние на натоварване. 

Това гарантира устойчивост, плавност и перфектен баланс без вибрации, при работа с тежки товари на височина.

Помпата работи така,ч е да доставя толкова хидравлична течност, колкото системите се нуждаят. 

В допълнение е добавена и система за споделяне на оттока, което позволява на оператора чрез джойстика в кабината да извършва няколко различни операции, без това да доведе до засичане нормалната работа на хидравличната помпа.

© 2020 Animex.bg - Всички права запазени

Онлайн каталог от Web Fusion