Онлайн каталог от Web Fusion

Уеб дизайн от Web Fusion

Фирма Анимекс поставя своето начало през 1993 година, с основна дейност търговия с резервни части за селскостопанска техника. Днес, освен резервни части, ние предлагаме селскостопанска техника от водещи световни производители.

За да отговорим на предизвикателствата и за да бъдем по-полезни на нашите клиенти създадохме нашият сайт, който бе изработен от уеб дизайн студио Web Fusion.

Ние сме на мнение, че получихме всичко онова, което бяхме заявили като изискване, относно нашият фирмен уеб сайт Animex.bg. Добре подреден и функционален сайт с възможност за лесно намиране на предлаганата техника, гъвкави възможности за добавяне на нова информация, промоции и нови продуктови предложения.

В сайта ни Animex.bg можете да се запознаете с нас и нашата дейност, ако вече сте наши клиенти да намерите търсената от вас земеделска техника и резервни части за нея, както и да видите нашите фирмени партньори, възможностите за сервиз и финансиране.

В сектор медия са поставени последните новини, снимки и видео материали свързани с нашата дейност.

Нашият бизнес е насочен както към нуждите на едрите земеделци, обработващи големи територии земеделска земя, така и към тези на дребните селскостопански производители.

С много внимание към детайлите специалистите от уеб дизайн студио Web Fusion успяха да ни предложат проект, който напълно отговаря на нашите нужди и условия за развитието на един успешен бизнес.

Фирма Анимекс е посветена на идеята да осигури качество за нуждите на селското стопанство и максимално удовлетворение за нашите клиенти. За тази важна стъпка ни помогна много и нашият фирмен уеб сайт Animex.bg, изграден и поддържан с умение и качество от уеб дизайн студио Web Fusion.

© 2019 Animex.bg - Всички права запазени

Онлайн каталог от Web Fusion