Косачки

Навесна дискова косачка BCS ROTEX

Задните навесни косачки са в основата на дизайна на ROTEX. Предлагат се в четири версии, като се различават по размера на режещата площ и типа на лагерите. Някой от моделите се предлагат с валяк за изсушаване на тревната маса.

 

Рама

Фиксираната рама е разработена така, че да е максимално прибрана зад трактора. Свързването с трактора е просто, а разстоянието между машината и трактора е такова, че да се използва максимално режещата площ на ножа. Гредата позволява да се настройва косачката при транспортиране така , че да бъде в една ос с трактора.


Балансиране на режещото оборудване

С помощта на добре тестване система от пружини и връзки, се постига независимост на двата края на едно и също оборудване. Системата позволява чудесна адаптация към земята, независимо от неравностите и вида на културата която се коси.


Система валяци

Изсушаването се извършва чрез намачкване и прекъсване целостта на растенията, а чрез нарушаване на защитния им слой се ускорява изпарението на водата. Има два вида валяци, но и двата модела дават предимство на по-ниския, а другия служи като ос. Системата валяци работят така, че да се запази качеството и хранителното съдържание на обработваната култура.

 

 

 

PrintОтпечатай SendИзпрати на приятел

Подобни продукти

Дискова косачка FPM AGROMEHANIKA Дискова косачка FPM AGROMEHANIKA FPM AGROMEHANIKA
Роторни двудискови косачки Tinaz Роторни двудискови косачки Tinaz Tinaz
Навесна палцова косачка BCS DUPLEX Навесна палцова косачка BCS DUPLEX BCS
Самоходна косачка BCS 622 Самоходна косачка BCS 622 BCS

© 2019 Animex.bg - Всички права запазени

Онлайн каталог от Web Fusion