Мини челни товарачи

Мини челен товарач MULTIONE 6 SERIES

MultiOne 6 SERIES са най-компактна версия на новото поколение MultiOne артикулирани мини товарачи. Невероятно малки размери и голяма товароподемност предлагат тези малки, но мощни мини товарачи. Напълно новото артикулирано шаси предлага иновативни решения и гарантира най-доброто представяне на новата серия във всякакви условия. 6 SERIES е едно много ефективно решение за оператора търсещ всички преимущества на товарачите MultiOne , при това на конкурентни цени.
Тези компактни товарачи са напълно подходящи за тесни пространства, лесно се транспортират и управляват, могат да бъдат оборудвани с различен инвентар. Намират широко приложение за прокопаване на канали, изкопни работи, почистване, озеленяване, строителство, селско стопанство и други. Многофункционалните  товарачи MultiOne 6 SERIES са идеални за извършването на множество дейности във ферми, имоти и всякакви терени.

Предимства на MultiOne 6 SERIES:
•    Разширен и модерен дизайн на конструкцията на шасито
•    Компактни размери
•    Голяма височина на повдигане и капацитет.

НАДЕЖДНОСТ И ИНОВАЦИИ:
Надеждност и иновацииДизайнерската визия на MultiOne в този клас, има за цел да предостави най-доброто решение по отношение на надеждност на иновациите. Спазването на вътрешните стандарти за високо качество, са в центъра на MultiOne дизайна.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ:
МногофункционалниИдеята на MultiOne е да предложи  многофункционална машина за работа, която може да увеличи производителността при намаляване на разходите. С повече от 170 вида оригинално оборудване, MultiOne може да се трансформира в косачка или мотокар, компактен трактор, телескопичен товарач, бетонобъркачка и да свърши всяка работа за секунди. MultiOne може да се превърне в почти всяка машина ако е необходимо, без да губи своята уникална характеристика: да бъде мощна машина в компактна конструкция.

 МОЩНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ:
MultiOne товарачите се отличават с надеждна шарнирно шаси, което подобрява баланса и цялостната стабилност при повдигането на големи полезни товари и при всякакви  обстоятелства. Всички компоненти на MultiOne мини челните товарачи са проектирани и тествани, за да се гарантира висока якост, надеждност и лесна поддръжка.

ЕКСПЛОАТАЦИЯ И РАБОТА:

MultiOne е съвкупност от голяма мощност и капацитет в малък многофункционален корпус. Компактните размери на MultiOne и артикулираната конструкция предлагат чудесна маневреност, където и когато това е необходимо. От малки закрити работни места до открити полета MultiOne, може да достигне на всякъде дори там където много други машини не биха могли. 4WD задвижването осигурява максимална теглителна сила дори и на трудни терени и условия, докато (DBS  –  Dynamic Block System) блокиращата система позволява на  MultiOne да работи върху мека почва, като се избягва увреждането и. Също така се поддържа голямо сцепление върху заледени или кални терени, благодарение на големия въртящ момент.

СПЕСТЯВАНЕ НА РАЗХОДИ:
MultiOne е най-добрият в класа артикулирани мини товарачи по отношение на производителност, но също така и от гледна точка на спестяване на разходи. Шарнирното шаси и телескопичната стрела, гарантират висока ефективност по време на движение и работа. MultiOne намалява износването на гумите и разхода на гориво, благодарение на артикулираната конструкция и кормилното управление с обратно въртене на волана. MultiOne мини челните товарачи са най-икономичното решение, поради своята лекота на използване и скоростта на работа.

PrintОтпечатай SendИзпрати на приятел

Подобни продукти

Прикачен инвентар за мини челни товарачи Multione Прикачен инвентар за мини челни товарачи Multione Multione
Мини челен товарач Multione 1 SERIES Мини челен товарач Multione 1 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione 2 SERIES Мини челен товарач Multione 2 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione 5 SERIES Мини челен товарач Multione 5 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 7 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 7 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 8 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 8 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione GT SERIES Мини челен товарач Multione GT SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 9 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 9 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 10 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 10 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione SD SERIES Мини челен товарач Multione SD SERIES Multione
Сенообръщач Tinaz Сенообръщач Tinaz Tinaz
Роторни двудискови косачки Tinaz Роторни двудискови косачки Tinaz Tinaz

© 2019 Animex.bg - Всички права запазени

Онлайн каталог от Web Fusion