Мини челни товарачи

Мини челен товарач MULTIONE 10 SERIES

MultiOne 10 SERIES - впечатляваща товароподемност, невероятна скорост, изключителна сила на изтласкване. MultiOne 10 SERIES е най-добият в класа на съчленените мини товарачи. Проектирани и произведени от компоненти с високо качество, новата серия на MultiOne запазва основните характеристики на артикулираните мини товарачи. Тези машини предлагат решения, които никой друг не може да осигури, с изпълнения и взможности превъзхождат всеки друг  мини челен товарач на пазара. Това е мини товарач, който покрива всички критерии за успешно представяне на изискваните от професионалистите днес качества.
Предимства на MultiOne 10 SERIES: Просторен и модерен дизайн на шасито; Вградени тежести; Производителност от висок клас;

НАЙ МОЩЕН В СВОЯ КЛАС:
Не всички мини товарачи са създадени по същия начин като MultiOne, които предлагат изумителна функционалност. Невероятно е каква тежест може да вдигне тази компактна машина и как може да маневрира в тесни пространства. Благодарение на високото качество на всеки компонент, непрекъснатият контрол на качество на всеки аспект при процеса на проектиране, и цялостното тестване на хидравличните помпи и моторите, всеки MultiOne ще увеличи продукцията при какъвто и да е работен режим и с каквото и да е оборудване.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ:
Идеята на MultiOne е да предложи една многофункционална машина за работа, която може да увеличи производителността при намаляване на разходите. С повече от 170 вида оригинално оборудване MultiOne може да се превърне в косачка или мотокар, компактен трактор и да бъде използван в много сфери на работа. MultiOne може да извършва работата на почти всяка машина, без да губи своята уникална характеристика: да бъде мощна машина с компактни размери.

МОЩНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ:

MultiOne се отличават със здраво шарнирно шаси, което подобрява баланса и цялостната стабилност при постоянно натоварване и при всякакви обстоятелства. Всички компоненти на MultiOne са проектирани и тествани, за да се гарантира висока якост, надеждност и лесна поддръжка. Рамка за безопасност ROPS, FOPS защита, лява предпазна преграда за оператора и други вградени устройства за безопасност, осигуряват пълна защита на оператора.

НАДЕЖДНОС И ИНОВАЦИИ:

Дизайнерската визия на MultiOne има за цел да представи най-доброто решение в този клас, по отношение на надеждност и иновация. Спазването на вътрешните стандарти за високо качество са в центъра на MultiOne дизайна.

PrintОтпечатай SendИзпрати на приятел

Подобни продукти

Прикачен инвентар за мини челни товарачи Multione Прикачен инвентар за мини челни товарачи Multione Multione
Мини челен товарач Multione 1 SERIES Мини челен товарач Multione 1 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione 2 SERIES Мини челен товарач Multione 2 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione 5 SERIES Мини челен товарач Multione 5 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 6 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 6 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 7 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 7 SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 8 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 8 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione GT SERIES Мини челен товарач Multione GT SERIES Multione
Мини челен товарач MULTIONE 9 SERIES Мини челен товарач MULTIONE 9 SERIES Multione
Мини челен товарач Multione SD SERIES Мини челен товарач Multione SD SERIES Multione
Сенообръщач Tinaz Сенообръщач Tinaz Tinaz
Роторни двудискови косачки Tinaz Роторни двудискови косачки Tinaz Tinaz

© 2019 Animex.bg - Всички права запазени

Онлайн каталог от Web Fusion